Jobbmuligheter

Ledige stillinger

Selv om vi ikke har en ledig stilling akkurat nå, har vi en ambisjon om å vokse med flere ansatte. Hvis du er på utkikk etter en ny jobb innen matverden oppfordrer vi deg derfor til å sende oss en åpen søknad ved å sende oss en e-post på post@oppdalsmat.no.

Om oss

Oppdal Smak & Behag består i dag av et lokalmatutsalg, delikatesse og et pølsemakeri hvor vi lager Hannes pølser. Det er uten tvil det mest eksperimentelle pølsemakeriet i Norge! Vi tilbyr også catering og mat til arrangement. Til arrangement griller vi aller helst våre egne pølser. I tillegg deler vi lokale med Bakeriet SPRØ og Gulating Ølutsalg. Som en liten produksjonsvirksomhet med mye kundekontakt er vi nokså forskjellige fra andre matvirksomheter som det være seg restauranter, kaféer eller ferskvaredisker. Spør gjerne ekstrahjelpen vår som på kort tid fikk kløyvd mest parmesan i landet!​

Om deg

Du har erfaring med mat. Hvilken erfaring må du selv beskrive for oss. Vi søker deg som alltid gjør ditt beste, velger å se det positive i enhver situasjon og er innstilt på å jobbe når du er på jobb!

Ekstrahjelp & Sommerjobber

Åpen søknadsfrist, søknader behandles fortløpende. Størst behov på helg/ferier. Send oss en e-post på post@oppdalsmat.no. Ved Mathallen har vi jevnlig behov for ekstrahjelp og noen ganger leder det til fast engasjement. Vi søker medarbeidere som ikke er redd for å jobbe og som er nysgjerrig på mat.

Om oss

Oppdal Smak & Behag består i dag av et lokalmatutsalg, delikatesse og et pølsemakeri hvor vi lager Hannes pølser. Det er uten tvil det mest eksperimentelle pølsemakeriet i Norge! Vi tilbyr også catering og mat til arrangement. Til arrangement griller vi aller helst våre egne pølser. I tillegg deler vi lokale med Bakeriet SPRØ og Gulating Ølutsalg. Som en liten produksjonsvirksomhet med mye kundekontakt er vi nokså forskjellige fra andre matvirksomheter som det være seg restauranter, kaféer eller ferskvaredisker. Spør gjerne ekstrahjelpen vår som på kort tid fikk kløyvd mest parmesan i landet!

Om deg

Som ekstrahjelp vil vi gi deg nødvendig opplæring. Om du har relevant erfaring med mat er det en fordel. Vi søker deg som alltid gjør ditt beste, velger å se det positive i enhver situasjon og er innstilt på å jobbe når du er på jobb!

Kvalifikasjoner og egenskaper

Erfaring fra relevant virksomhet kan være en fordel, men er ikke et krav.

Ønske å gi god kundeservice og være nysgjerrig på smak og mat.

Glad i dialog med kunder.

Språk: Norsk (eventuelt Svensk/Dansk), Engelsk er en fordel

Referanse: Fordel, ikke krav.

Lønn: Etter avtale

Hva har vi av jobber?

Hovedsaklig på dagtid (uke/helg), i blant muligheter for kveldsarbeid. Arbeidstiden er varierende, men du må i hovedsak kunne jobbe annenhver helg.

Hvem er vi?

Oppdal Smak & Behag ble etablert 19. juni 2015 av Oppdal Spekemat. I januar 2017 ble det tatt over av Hanne Munkvold og Bakeriet SPRØ. Hanne er utdannet butikkslakter med praksis i Spania og arbeidserfaring fra ferskvare i Trondheim og Oppdal. Hun elsker å eksperimentere med pølser.

Oppdal Smak & Behag

Ola Setroms veg 38

7340 Oppdal

TEL: 979 54 500

© 2015 OPPDALSMAT AS

ÅPNINGSTIDER

mandag-torsdag    09–17

(juli: 09–18)
fredag    09–19
lørdag    09–18
søndag    10–17

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

STEINOVNSBAKERI

Lam fra Oppdal

Håndverk