top of page

Menyer


Vil gjerne tilby mat til ditt neste arrangement. Se på vår cateringmeny og kontakt oss for bestilling. Ring oss gjerne, kom innom eller bruk skjemaet nedenfor for å sende en forespørsel.

Praktisk informasjon og bestillingsvilkår ved catering

  • Bekreftelse: Vi bekrefter leveringsdyktighet etter mottak av forespørsel.

  • Minimum: 10 personer med mindre noe annet er angitt for ønsket meny.

  • Endringer: Reduksjon i antall personer kan foretas inntil 7 dager i forveien.Ved mer enn 50 personer etter avtale.

  • Barneporsjon: Beregn ½ porsjon per barn under 10 år.

  • Oppbevaring: Vi leverer maten i egnet både engangsemballasje og beholdere for gjenbruk. Varmmat holder seg i ca 1,5 time, kald mat oppbevares kjølt før bespisning. Vi kan levere varmholdingsutstyr for buffet ved behov.

  • Emballasje: Termokasser og beholdere returneres innen 3 dager eller belastes kunden.

  • Henting: Vi anbefaler å hente 30-45 minutter før bespisning hvis ikke annet er avtalt.

  • Levering: Eventuell levering må bekreftes i forkant. Utkjøring koster 499,- innen 20 km (tilsvarer Fagerhaug-Lønset-Engan). Tillegg Gjevilvassdalen: 239,-

  • Betaling: Private må betale innen utlevering. Bedrifter kan søke om faktura i forkant. Fakturagebyr for bedrifter tilkommer.

  • Annet: Tilpasninger for allergier eller dietter tilkommer etter avtale.

TAKK FOR AT DU VURDERER VÅR CATERING

post@oppdalsmat.no

Tel: +47 979 54 500

Din beskjed er levert!

bottom of page