Bakgrunn

Oppdal Smak & Behag tilbyr kjøtt, fisk, ost, lokalmat og mange godsaker!

_MG_0696.jpg
unnamed (1).jpg

Oppdal Smak & Behag ble etablert av Oppdal Spekemat i 2015. Bakgrunnen for å etablere den nye mathallen på Oppdal var å komme ut til kundene med mange av spekematproduktene. Som mange produksjonsbedrifter hadde de problemer med å komme ut til kundene med mange av deres spesialprodukter. Kjedene var motvillige til å ta inn nye varer og det tok tid å «bygge» produkter. Ved å etablere Mathallen fikk de en ny salgskanal for alt de produserte.

I tillegg ga butikken de mange lokale nisjeprodusentene en ny og spennende salgskanal for sine produkter. Disse produsentene hadde den samme utfordringen som hadde når det gjelder å få hylleplass i kjedebutikkene, og de hadde ikke minst utfordringen med å følge opp sine produkter i butikkene.

Mot slutten av 2016 besluttet eierne å la stafettpinnen gå videre til nye drivere, så fra 2017 var det butikkslakter Hanne Munkvold som sammen med Bakeriet SPRØ tok over virksomheten i fellesskap. 

Med vennlig hilsen Hanne