Bakgrunn
Oppdal Smak & Behag tilbyr kjøtt, fersk fisk, ost, lokalmat og mange godsaker!


Oppdal Smak & Behag ble etablert av eierne i Oppdal Spekemat. Bakgrunnen for å etablere den nye mathallen på Oppdal har vært å komme ut til kundene med mange av spekematproduktene. Som mange produksjonsbedrifter har vi hatt problemer med å komme ut til kundene med mange av våre spesialprodukter. Kjedene har vært motvillige til å ta inn nye varer og det tar tid å «bygge» produkter. Ved å etablere en lokalmatbutikk/mathall vil vi få en ny salgskanal for alt det vi produserer.
I tillegg gir butikken de mange lokale nisjeprodusentene en ny og spennende salgskanal for sine produkter. Disse produsentene har den samme utfordringen som Oppdal Spekemat når det gjelder å få hylleplass i kjedebutikkene, og de har ikke minst utfordringen med å følge opp sine produkter i butikkene. Med den nye utsalget vil det bli en mulighet for produsentene til å få en plass til å framheve produkt, lage råvarer og bearbeide dem.
Med vennlig hilsen Hanne